Aquest 2022 El Noi Baliarda celebra l’Any Fuster!

Enguany, en el centenari del naixement de Joan Fuster i Ortells (1922-2022), reivindiquem la vigència de la proposta de Països Catalans a la manera fusteriana i les seves aportacions amb relació a la construcció del País Valencià i del conjunt dels Països Catalans. Aportacions que encara ara fan trontollar les bases del projecte territorial, nacional i autonomista espanyol. Tal com plantejava Fuster, cal construir des d’ara el projecte nacional, els Països Catalans.

Amb aquesta voluntat, el Casal Independentista de Sant Andreu, tindrem un any farcit de xerrades i activitats dedicades a l’obra de l’assagista i escriptor.

Us hi esperem! #AnyFuster #FusterPPCC

2 Comments

  1. […] Enguany, Joan Fuster fa 100 anys! I tal com ja vam anunciar, nosaltres també volem sumar-nos a l’efemèride i fer-nos nostre l’Any Fuster. Aquest 2022 se celebra el centenari del naixement de l’escriptor valencià, nascut a Sueca un 23 de novembre de 1922. I sembla que el destí decidí que aquest any havia de ser el seu any, ja que també es commemoren 30 anys de la seva mort i 60 de la publicació d’una de les seves obres cabdals, Nosaltres, els valencians. Totes elles, dates rodones amb les quals queda més que justificat declarar enguany l’Any Fuster al nostre Casal. […]

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s