Fes-te’n sòcia!

El Casal Independentista de Sant Andreu, El Noi Baliarda, pretén ser llavor de futur, una peça en la construcció dels Països Catalans. Des de Sant Andreu de Palomar aportem el nostre gra de sorra en la lluita per un futur socialista i feminista, en defensa de la cultura de Sant Andreu i d’arreu dels Països Catalans.

Som un espai autogestionat. Un espai per fer activitat política, lúdica, amb una aposta clara per una vida comunitària al poble i des d’on volem organitzar la transformació de la societat en la que vivim.

Funcionem amb una assemblea oberta a totes les sòcies. Us animem a col·laborar amb el projecte i fer-vos sòcies.

També podeu venir al local a conèixer-nos i participar de les diferents activitats i projectes que es desenvolupen al Casal: xerrades, projeccions, sopars, biblioteca popular, sala d’estudi, classes de català, activitats per la canalla, club de lectura i molt més.

Si tens inquietuds per alguna de les activitats que es fan al Casal o un projecto i necessites espai per poder desenvolupar-lo no ho dubtis, apropa’t al Casal. Participa i organitzem entre totes les activitats que Sant Andreu necessita.

Si voleu més informació o esteu interessades en col·laborar no dubteu en visitar-nos en el local o contactar-nos per correu electrònic o per les nostres xarxes:

Podeu fer-vos sòcies descarregant i omplint aquesta butlleta i portant-nos-la al Casal o fent-nos-la arribar per e-mail o omplint el formulari que trobareu fent servir el codi QR de sota.

Deixa un comentari