La Secció Excursionista del Casal a dalt del Turó de l’Home i Les Agudes

cim Turó de l'Home

El passat diumenge 1 de juny la Secció Excursionista del Casal Independentista de Sant Andreu “El Noi Baliarda” va continuar avançant. En aquesta sortida vàrem ser tres persones, dues de les quals no varen poder venir a l’anterior sortida, així que anem sumant gent interessada en el projecte!

 

L’Excursió va consistir en fer una sortida al Turó de l’Home (1706,4m) i a Les agudes (1706m) al Parc Natural del Montseny, al Vallès Oriental.
Després de negociar una mica l’hora de sortida, a les 7:30h vàrem sortir de Sant Andreu per desplaçar-nos primer fins a Sant Celoni (on vàrem agafar forces esmorzant) i després fins a Santa Fe on vàrem començar a caminar per la Font de Passavets. Tot i no ser un dia força assolellat, la temperatura ambiental era molt bona per una sortida. Cap a les 10:30h ja érem a dalt del Turó de l’Home i després de fer les fotos de record i observar les vistes vàrem començar a caminar cap a Les Agudes seguint la Carena. Després d’aproximadament 30 minuts, ja érem al cim de Les Agudes. Al cim vàrem aprofitar per fer un petit descans i esmorzar els entrepans que portàvem per carregar forces i encarar la baixada cap a la font de Passavets, on vàrem aprofitar per refrescar-nos una mica.

Després d’una cerveseta ben merescuda al restaurant que hi ha al costat del Pantà de Santa Fe, vàrem agafar el cotxe per tornar a dinar a Sant Andreu del Palomar.
Fins la propera sortida!!

Deixa un comentari