El Rec Comtal, la segona sortida de la secció excursionista!

A l’última excursió, una vintena de persones vam fer cim al Montcau i la Mola. I allà mateix vam anunciar la següent sortida, que ara us presentem: com a segona sortida de la secció excursionista del Casal Independentista El Noi Baliarda, visitarem el Rec Comtal, des de Can Sant Joan fins a Sant Andreu de Palomar! El diumenge 27 de febrer, organitzem una sortida al Rec Comtal. En aquesta excursió comptarem amb una experta que ens explicarà i descobrirà la història i meravelles que el Rec Comtal amaga.

El lloc de trobada és a les 9 h al costat de l’estació de RENFE de Sant Andreu Arenal. Anirem fins a Can Sant Joan en tren i tornarem a peu fins al Casal.

L’hora aproximada d’arribada a Sant Andreu serà les 12.30 h. En arribar anirem al Casal a fer un beure i comentar la jugada entre totes plegades.

Dades de la sortida

Dificultat: Baixa

Durada de la caminada: 2 hores i mitja

Distància a recórrer: 8 km

IMPORTANT: Cal confirmar l’assistència a l’excursió enviant un correu a l’adreça cielnoibaliarda@gmail.com. Caldrà complir les mesures Covid19 vigents. L’excursió és gratuïta, excepte les despeses del viatge en tren.

Recomanacions: Porta roba i calçat adequat, protecció solar i de la pluja, aigua i alguna cosa per a menjar.

One Comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s