Absolució Lluís Vaga 8N

Des del Casal donem tot el nostre suport al Lluís, soci del Casal i a totes les persones que seran jutjades properament a l’Audiència Provincial.

Convoquem a la concentració de suport:

Dilluns 21 de setembre
9.30h Passeig Lluís Companys
Audiència Provincial BCN Nº14

Entre aquestes persones encausades, es troba el nostre company Lluís, veí de Sant Andreu.

Aquesta Vaga General va ser convocada per a denunciar la regressió dels drets socials, la precarietat laboral i el Reial Decret-llei 15/2017, que facilitava el trasllat d’empreses a d’altres parts de l’estat espanyol, amb l’únic fi d’amenaçar i coartar l’embat que en aquell moment el poble català disputava amb l’estat espanyol. També es reaccionava a la usurpació institucional causada per l’aplicació de l’article 155 de la constitució espanyola i a l’empresonament de més de la meitat del govern, així com de dos dels dirigents sobiranistes.

Malgrat l’intent de la patronal de negar el dret a vaga, aquesta es va dur a terme i es van produir un gran nombre de talls viaris i ferroviaris.

Un d’aquests talls es va produir al Nus de la Trinitat, on un motorista va envestir la multitud, lesionant en Lluís. El motorista va ser retingut i identificat allà mateix, però la denúncia que el nostre company va presentar en contra seva va servir als Mossos d’Esquadra per a denunciar en Lluís al seu torn, acusant-lo de desordres públics i atemptat a la seguretat viària, demanant-li dos i un any de presó respectivament.

Denunciem l’absurditat d’aquestes acusacions exigint el dret de vaga i manifestació.

Exigim l’absolució total dels càrrecs imputats al Lluís, així com l’absolució de totes les persones encausades en aquest tall i ens solidaritzem amb totes les persones repressaliades pels legítims reclams de drets laborals i d’autodeterminació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s