Xerrada i cinefòrum sobre sobirania alimentària

sobirania alimentaria

Davant l’actual realitat agrícola i ramadera, on la intensificació domina el sector i les grans multinacionals han trepitjat les petites productores, des d’Arran Sant Andreu hem decidit passar a l’acció i treballar per avançar cap a la sobirania alimentària.

La nostra societat es regeix per un model alimentari dominat per aquesta intensificació, que se sosté per mitjà de la mercantilització dels animals i les nefastes condicions de vida als que se’ls sotmet, repercutint així de manera perjudicial i insostenible a nivell mediambiental.

Així doncs, cal que treballem per canviar la nostra alimentació i puguem revertir tot el que aquest sistema capitalista ha creat i està destruint.

Per aquest motiu, us convidem a participar els dies 2 i 15 d’abril per xerrar i debatre al voltant de la sobirania alimentària al Casal Independentista El Noi Baliarda (C/Ramon Batlle, 57).

El cinefòrum amb el passi de “OMG:Organismo Modificado Genéticamente”,

Del director Jeremy Seifert, cineasta i activista als EEUU, que va debutar l’any 2010 amb el documental DIVE! on el Seifert investiga sobre els aliments que es llença als EEUU.
 
OMG: Organismo modificado genéticamente, és el seu segon film, que vol fer una reflexió sobre el poc coneixement que la societat té vers la seva pròpia alimentació i sobre la importància del dret a escollir, amb coneixement i informació si consumir aliments transgènics o bé orgànics.
 

De la llavor neix el canvi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s