Presentació del llibret “Dones i crisi” + taula rodona sobre l’explotació de la dona

Ccs1y4nUkAAKhL4-DefEl divendres 11 de març , a les 19h Endavant St. Andreu farà la presentació del llibre ‘Dones i crisi‘ a càrrec d’una militant d’Endavant (OSAN).

Després hi haurà una taula rodona amb amb Isa Garnika, de la PAICAM; Marta Torruella, de Cuidadores Gràcia; i Ángeles, de Las Kelly’s.

Mai més explotades, mai més silenciades” és el nom de la nova campanya d’Endavant OSAN. L’objectiu de la campanya és visibilitzar la doble explotació que patim les dones de les classes populars d’arreu, i en concret dels Països Catalans. Les dones som o relegades a la llar i a les feines reproductives -sí, encara-, o ocupant majoritàriament els llocs de treball més precaris i parcials. La visibilització d’aquestes situacions quotidianes ha de servir tant per combatre els discursos que diuen que la igualtat ja és un fet, com per denunciar el funcionament estructural del capitalisme patriarcal.

La campanya gira entorn de la publicació “Dones i crisi: per una nova organització social dels treballs i del temps”. . Aquesta publicació es presentarà en diferents espais arreu dels Països Catalans i volem que sigui una eina de formació i debat per al conjunt de la Unitat Popular que permeti activar lluites i iniciatives feministes.

Podeu trobar més informació al web nacional d’Endavant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s