Exposició “una al.legoria a la dona”

Grafit_A3

Durant el mes de març estarà al Casal l’exposició de Miquel Moragas, “una al.legoria a la dona”.

Dibuixant freelance per a tot tipus de treballs artístics, especialitzats en il·lustració, disseny i modelatge.

Nascut i crescut en el barri de Gràcia, Miquel Moragas sent una gran passió i curiositat per la línia, el volum i el disseny d’ objectes creatius. A punt d’ acabar els estudis de la carrera d’ arts i disseny a l’escola Massana es planteja opcions com seguir els estudis artístics a belles arts en la especialització de gravats, serigrafies, litografies i acabats a grafit.

Sent aquesta la primera exposició individual que realitza, Miquel Moragas escull la figura de la dona per ressaltar les formes i corbes més belles amb el propòsit de despertar una nova mirada, considerar críticament les imatges de dominació masculina i potenciar el treball de la dona en la superació contínua de rols i models a seguir.

Discriminada i qüestionada des de fa segles per una societat i una cultura que infravalora actituds i visions de la dona és hora d‘ enderrocar les bases establertes i donar pas al seny i el factor humà.

El suport de frases de il·lustres partícips del feminisme, textos de crítica i prosa ajuden a l’espectador ha rebre millor el missatge que es pretén enviar.

Una al·legoria a la dona.

La imatge i visió del feminisme recorre els espais del Casal el noi Baliarda a través de l’ anàlisi de la dona com a productora, receptora i subjecte de producció artística.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s