Crònica de l’assemblea oberta de la CUP per preparar les municipals’15

IMG_2423_0Ivan Altimira i Cristina Castells seran les dues candidatures a la conselleria del districte de Sant Andreu per part de la CUP Capgirem Barcelona.

A l’assemblea oberta realitzada ahir al Casal Independentista “El Noi Baliarda”, la CUP de Sant Andreu – Capgirem Barcelona va escollir els dos candidats a conseller de districte. Aquest mecanisme en la presa de decisió, participatiu i des de baix, pretén ser un tret definitori de la candidatura rupturista a l’Ajuntament de Barcelona.

Les dues persones escollides destaquen per la seva militància social i política en diferents moviments socials de Sant Andreu. Així, Ivan Altimira, destacat activista cultural, ampli coneixedor del teixit associatiu del districte, va militar activament al moviment okupa en defensa dels centres socials autogestionats i contra l’especulació inmobiliària. A més, durant aquesta legislatura va ser portaveu de la lluita veïnal en defensa del casc antic de Sant Andreu.

Per la seva part, Cristina Castells és militant de l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista Arran, membre del Casal Independentista de Sant Andreu “El Noi Baliarda”, participa en la gestió de la Xarxa d’entitats juvenils Districte IX i és organitzadora de la Festa Major Reivindicativa.

Amb les dues candidatures es cobreix un ampli espectre de la societat mobilitzada i entitats del districte amb la intenció de fer entrar els moviments socials dins de l’Ajuntament, en defensa d’una institució al servei de les classes populars de Sant Andreu.

L’assemblea oberta també va recollir algunes reivindicacions pel programa d’actuació dels propers quatre anys: replantejament radical de les obres del TAV, defensa d’una mobilitat al servei dels ciutadans, paralització de l’ampliació de la Maquinista i defensa de l’escola pública, pacificació del carrer Gran de Sant Andreu, desenvolupament de les actuacions de la zona de Casernes, així com auditar la situació dels equipaments a la presó de la Trinitat, espais i equipaments destinats al joves, aclarir i engegar definitivament els projectes del Canòdrom del Congrés-Indians, etc.

Finalment, l’assemblea oberta es va constituir en comitè de campanya citant-se per la propera reunió el proper dilluns 2 de març a les 20:30 al Casal Independentista “El Noi Baliarda” de Sant Andreu.

Crònica treta del web de la CUP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s