Primera sortida de la secció excursionista del Casal

Cim MontcauEl passat dissabte 29 de març la Secció Excursionista del Casal Independentista de Sant Andreu “El Noi Baliarda” es va posar a fer els seus primers passos. S’ha de dir que tot i que en un principi hi havia vàries persones apuntades a la sortida , després d’algunes baixes inesperades, només dos excursionistes van poder realitzar-la. Tot i així, el fet de saber que per properes sortides el grup comptarà amb més gent que hi ha mostrat ganes i il.lusió, va fer que no ens plantegéssim renunciar a aquest primer pas.

L’Excursió va consistir en fer una sortida al Montcau (1056m) i a La Mola (1104m) al Parc Natural de St. Llorenç del Munt i l’Obac al Vallès Occidental.
A les 8h vàrem pujar al cotxe per desplaçar-nos fins al Coll d’Estenalles, on vàrem començar a caminar minuts abans de les 9h. El dia va ser tapat i feia molt de vent però la temperatura ambiental era idònia. Cap a les 9:30h ja érem a dalt del Montcau i després de fer la foto pertinent i observar les vistes vàrem començar a baixar fins al Coll d’Eres per començar l’ascensió a La Mola.
Després d’aproximadament una hora i mitja de pujada, ja érem al cim de La Mola, la muntanya més alta del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Aquí, aprofitant que hi ha un petit restaurant al costat de l’Ermita vàrem entrar a esmorzar i a fer un cafè per recuperar forces per la baixada fins al Coll d’Estenalles on vàrem arribar poc abans de les 13h per tornar a dinar a Sant Andreu del Palomar.
Fins la propera sortida!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s