El Casal s’adhereix al manifest antifeixista

1000224_545650745515702_245865633_nEl passat 29 d’Octubre de 2.013 el Consorci de la Zona Franca, presidit per l’alcalde de Barcelona Xavier Trias,  va anunciar la cessió temporal i gratuïta de 5.000 metres quadrats de terrenys de la seva propietat situats a les antigues casernes de Sant Andreu a la Hermandad de los Antiguos Caballeros Legionarios de Barcelona.

Davant d’aquesta decisió, els veïns i les veïnes de Sant Andreu de Palomar reunits en assemblea hem decidit començar les mobilitzacions.

Exposem:

– Que la Hermandad de los Antiguos Caballeros Legionarios de Barcelona, que disposa d’un local en el que eren les antigues casernes, porten alguns anys utilitzant fraudulentament per a les seves activitats aquest espai que ara se’ls ha cedit.
– Que aquestes activitats consisteixen en desfilades i instrucció militar abillats amb uniformes i armes.
– Que diverses informacions apunten que la seu de la Hermandad ha estat utilitzada com a punt de trobada per a feixistes que practicaren agressions al seu voltant el passat 12 d’Octubre. Aquestes agressions han estat silenciades i resten impunes.

Exigim:

– La retirada immediata de la cessió de l’espai a la Hermandad de los Antiguos Caballeros Legionarios de Barcelona i replantejament respecte a la seva ubicació actual a les casernes de Sant Andreu.
– La mobilització de l’Ajuntament de Barcelona i del Districte de Sant Andreu per aconseguir aquesta retirada i aquest replantejament d’ubicació.
– La revisió dels mecanismes de presa de decisions perquè siguin transpsarents, democràtics i participatius.
– Una Convocatòria de la Comissió de Casernes per iniciar un procés per decidir si hi ha d’haver i quins han de ser els usos temporals de d’aquests espais. -Que cap espai de propietat municipal (sigui total o participada, com és aquest cas) es pugui dedicar a activitats d’exaltació del militarisme i del feixisme.
– Que cap espai de propietat municipal (sigui total o participada, com és aquest cas) es pugui dedicar a activitats d’exaltació del militarisme i del feixisme.
– Que l’Ajuntament de Barcelona i les organitzacions corresponents maldin per a construir els equipaments planificats que ja porten més de 7 anys de retard.

FORA ELS FEIXISTES DE SANT ANDREU DE PALOMAR
FEIXISTES, NI A LES CASERNES NI ENLLOC
ATUREM L’APROPIACIÓ MILITAR DE “LES CASERNES”

Cobertura del Contra-infos de la Tele.cat sobre la concentració antifeixista del dimecres 6 de novembre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s